Send oss en forespørsel om denne reisen

Reis til Argentina og Brasil

Besøk Buenos Aires, Iguazu-fallene og Rio de Janeiro på denne 11-dagers reisen.

En perfekt kombinasjonsreise for å oppleve de største høydepunktene i Argentina og Brasil.

Turen starter med besøk av Sør-Amerikas kulturelle hovedstad Buenos Aires med fargerike La Boca, de historiske områdene i sentrum av Buenos Aires, Recoleta og Palermo. Du kan ta og føle på den romantiske stemningen, med tangodansere i gaten, og spise på utsøkte restauranter.

Det blir også et møte med Rio de Janeiro, der du får oppleve brasiliansk kultur på sitt beste. Det blir fantastisk utsikt over den vakre byen fra Kristusstatuen. Man får se den legendariske stadion Maracana, og Sambodromen der det blir holdt karneval. God mat, sambashow og eksotiske dager og kvelder på Copacabana, kan det bli bedre?

På toppen av det hele blir det et besøk av verdens vakreste fossefall, Iguazu, som ligger ved grensen mellom Argentina og Brasil. Man får se de mektige fossefallene, vakkert beliggende i regnskogen, fra begge sider.

Varighet: 11 dager. Se reisedetaljer og program.

Priser

Priser per person i dobbeltrom. Flybilletter til Argentina og fra Brasil er ikke inkludert.

Enkeltromstillegg: kr 5.000,-

Om prisklassen Comfort

 • 4-stjerners hoteller
 • Mest privat service, men noen utflukter i gruppe med andre reisende
 • Personlig tilrettelagt reiserute

Dette er vår anbefalte måte å reise på. Her er det lagt vekt på komfort både med tanke på reisetempo og standarden på hoteller. I Latin-Amerika må vi ofte opp på denne hotellstandarden for å få samme nivå for komfort og service man er vant med fra Europa.

Strandopphold

Det er mulig å legge til dager på stranda, enten å utvide oppholdet i Rio, eller reise til et av de mange strandresorts som finnes langs den langstrakte kysten av Brasil. Pris avhenger av sted, lengde og standarden man ønsker. Spesifiser i forespørselen om denne pakken ønskes.

Amazonas

kr 9.800 per person i dobbeltrom inkl. fly t/r Rio-Manaus, hotell, lodge med alle måltider og utflukter

Det er mulig å legge til en eksotisk reise inn i Amazonas dypeste regnskog. Turen er på 3 dager og man flyr først til den største byen i Amazonas, Manaus. Her blir det en omvisning i byen og en overnatting på hotell. De to neste dagene bærer det dypt inn i regnskogen der det blir overnatting på en økologisk lodge. Her blir det mange spennende aktiviteter som pirayafiske, lyse etter caiman, fotturer i regnskogen, besøk av landsbyer, svømming med rosa delfiner og et møte med urbefolkning i regnskogen som viser deres tradisjoner. Spesifiser i forespørselen.

Slik bestiller du drømmereisen
hos Latin Reiser:

 • Send oss en forespørsel

  Angi ønsket reisedato og bruk kommentarfeltet til å stille eventuelle spørsmål du måtte ha.

 • Få vårt reiseforslag

  Vi sender deg et helt uforpliktende reiseforslag med et pristilbud.

 • Tilpass reisen til dine ønsker

  Vi holder en aktiv dialog med deg og du kan gjøre tilpasninger ved behov.

 • Bekreft reisen og gled deg til en minnerik opplevelse

Reisedetaljer

Inkluderer:

 • 10 netter på 4 stjerners hoteller med frokost
 • 5 måltider
 • Transport i henhold til program
 • Inngangsbilletter til besøkte steder
 • Profesjonelle engelsktalende guider
 • Personlig assistanse underveis

Inkluderer ikke:

 • Internasjonal flybillett
 • Flybilletter Buenos Aires – Iguazu, Iguazu – Rio de Janeiro (Ca. USD 200 – 300 per person)
 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltider
 • Tips

Spesialinformasjon om turen:

 • Prisen på turen er basert på minst 2 personer som reiser sammen, og som deler rom. Dersom det er en litt større gruppe som reiser sammen, kan pris reduseres noe.
 • Turen er for alle aldre
 • Turen er et forslag slik vi mener du kan oppleve de en av de aller viktigste høydepunktene i Argentina og Brasil.
 • Reisen er best å gjennomføre i argentinsk sommerhalvår (oktober-april)
 • Reisen holder en god hotell-standard slik nordmenn er vant til, uten at det er luksus.

Reiserute:

Reisekart Argentina-Brasil med Latin Reiser

Slik utarter reisen seg:

 • Din private guide møter deg på flyplass, følger deg til hotell og gir deg all informasjon.
 • Oppfølging underveis slik at ditt reisefølge kommer til steder du skal besøke til riktig tid.
 • Du slipper å tenke selv og kan føle deg helt trygg.
 • Problemfritt i forhold til språk.
 • Det er ikke mye dyrere enn å reise med gruppe.

Reiseprogram

Dag 1 – Ankomst Argentina

Etter en lang internasjonal flytur ankommer vi Argentina, landet som er alle kjenner for tangoen, fotball og Maradona, Evita og sitt kjøtt i verdensklasse. Vi lander i den majestetiske hovedstaden Buenos Aires, som med sine 12 millioner innbyggere er blant de viktigste metropolene i Latin-Amerika. Vi blir fraktet til vårt hotell i hovedstaden og innkvarteres her.

Dag 2 – Buenos Aires

Kjært barn har mange navn. Sør-Amerikas nest største by, Buenos Aires, kalles også «tangoens hjemby», «dronningen av La Plata» og «Sør-Amerikas Paris». Byen har et sterkt kunstnerisk og kulturelt preg med mye stolthet som tydelig gjenspeiles i befolkningen. Vi blir med på en guidet utflukt i Buenos Aires historiske sentrum. Her får vi sett noen av de koloniale bygningene og blir kjent med Argentinas historie. Vi får se kongressen som blir kalt «Casa Rosada», byens katedral, Teatro Colon og andre viktige bygninger i de sentrale deler. Vi vil få se en av verdens bredeste avenyer med over 18 kjørefelter, og en obelisk som landemerke. Deretter vil vi besøke de finere områdene av Buenos Aires, blant annet Palermo og Recoleta. I Recoleta besøker vi gravplassen der landsmoderen Evita ligger gravlagt. Dagen avsluttes med et herlig lunchmåltid på en av de flotte restaurantene i bryggekomplekset «Puerto Madero»

Dag 3 – Fotball og Tango

Denne dagen settes av til å oppleve det Argentina er mest kjent for, fotball og tango. Vi drar først til Tango-gatene i den tradisjonelle bydelen San Telmo, hvor denne typiske dansen lever i beste velgående. Deretter videre til den velkjente bydelen La Boca, der Argentinas største legende og symbol Maradona spilte sine første kamper. Vi får se stadion der det mest tradisjonsrike fotball-laget ”Boca Juniors” spiller sine kamper, og vi tar også en rundtur i denne livlige og fargerike bydelen. Til kvelds vil vi spise en bedre middag, og vi vil få en tango-oppvisning med profesjonelle dansere.

Dag 4 – Gaucho-fest på pampasen

Pampas er et mytisk begrep i argentinsk kultur og historie, og vi blir med på en heldagsutflukt fra Buenos Aires til en ekte Gaucho-ranch. Vi skal se hvordan man griller det berømte argentinske oksekjøttet på tradisjonelt vis, og det blir anledning til å prøve seg på hesteridning. Vi får lære om det tradisjonelle levesettet til gauchoene på de enorme gårdene på pampasen. Og selvsagt skal vi ha en tradisjonell ”Parilla”-lunch, der det blir oppvisning med musikk og dans. Dersom været tillater det blir det en oppvisning i tradisjonelle Gaucho-aktiviteter.

Dag 5 – Iguazu-fallene

Fly fra Buenos Aires til Puerto Iguazu. Transport til hotell og innkvartering på hotell på den argentinske siden av fossefallene. Her kan bassengfasiliteter nytes.

Dag 6 – Argentina-siden av Iguazu

Vi blir med på en heldagsutflukt til den Argentinske siden av Iguazu-fallene. Her passerer vi gjennom en nasjonalpark med en subtropisk vegetasjon, regnskog med gigant-trær med lianer. Vi kan se sommerfugler i mange farger, mange fuglearter, og andre arter fra den rika faunaen. Inne i disse vakre naturomgivelsene åpenbarer et av verdens flotteste fossefall seg. Vi blir med på en vandretur rundt de nedre delene i starten og får se noen av de mange små fallene. Videre får vi en panoramautsikt over den brasilianske siden av fallene, og avslutter med en togtur gjennom regnskogen. Ved endestasjonen vandrer vi ut på en metallbro som går helt ut til enden der det største fossefallet starter. ”Djevelens strupe” blir det kalt. Her får man nesten følelsen av å være inne i fossen, og det er her Iguazu-fallene viser seg fra sin mektigste- og vakreste side. På ettermiddagen blir vi fraktet tilbake til vårt hotell.

Dag 7 – Brasil-siden av Iguazu

På morgenen blir vi med til den brasilianske siden av fossefallene. Her blir vi med på en spasertur der vi kan få en fullstendig panoramautsikt over fossefallene med sine enorme vannmengder, og vi vil se over til den argentinske siden der vi var dagen før. Her får vi et fantastisk skue av noen verdens vakreste fossefall. Ettermiddagen fri til egne aktiviteter.

Alternative utflukter etter fossefallet (ikke inkludert, bør bookes minst en dag i forveien):

 • En svipptur over til Paraguay kombinert med en omvisning på verdens største vannkraftverk Itaipu
 • Besøke en fuglepark der man på økologisk vis har samlet nesten alle fuglearter i en park der de lever i sitt eget habitat.

Dag 8 – Fly til Rio de Janeiro

Etter frokost blir vi transportert til flyplassen i Foz do Iguazu og setter kursen til Rio de Janeiro. Vi blir innkvartert på vårt hotell nær Copacabana beach. På kvelden får vi grillmat på brasiliansk vis, eller Rodizio som brasilanerne kaller det. Her er det salatbord man kan forsyne seg av, og kelnerne kommer til bordene med alle mulige typer kjøtt. Vi er jo i sambaens hjemland og etter middagen vil vi overvære et forrykende Sambashow.

Dag 9 – Byrundtur i Rio med Kristusstatuen

Vi blir med på en guidet rundtur i byen og blir med opp til kristusstatuen,som er anerkjent som et av de syv nye underverker. Her får vi en fantastisk utsikt over byen som ligger i vakkert landskap mellom grønnkledde fjelltopper og noen av verdens mest berømte strender. Vi passerer også den legendariske fotballstadion Maracana, Sukkertoppen, Sambodromo og de mange landemerkene Rio de Janeiro er kjent for. Vi får også en omvisning i de mange historiske bygningene fra tiden da portugiserne koloniserte Brasil, og fra uavhengighetstiden da Rio de Janeiro var hovedstad i landet. Vi får også en god tradisjonell brasiliansk lunch underveis. Ettermiddagen/kvelden til egen disposisjon.

Dag 10 – Copacabana og Sukkertoppen

Formiddagen fri til å være på stranda eller titte rundt på Copacabana. På ettermiddagen blir vi med gondolheisen opp til den berømte sukkertoppen. Her får vi en vakker utsikt over alle de velkjente strendene Copacabana, Leblon, Ipanema og også andre deler av byen.

Dag 11 – Hjemreise

Morgenen blir fri til å slappe av og sole seg på Copacabana. Utsjekking fra hotellet er normalt kl. 12.00, og da blir det tid til å spise en god lunch før det bærer mot flyplassen på ettermiddagen avhengig av flytidene for hjemreise.