Send oss en forespørsel om denne reisen

Argentina og Chile med Patagonia

Besøk Santiago, Punta Arenas, Calafate, Ushuaia og Buenos Aires på denne 15 dagers reisen.

Midt i blinken for deg som ønsker å oppleve hele Patagonia.

Etter et kort besøk av Chiles hovedstad Santiago, og ha blitt kjent med de viktigste delene av byen, går turen til det chilenske Patagonia. Nær Punta Arenas ligger nasjonalparken Torres de Paine, med vegetasjon blant dramatiske fjellformasjoner, brevannsinnsjøer, fossefall, fjorder og slettelandskap. Antakelig den vakreste naturopplevelsen i Patagonia.

Turen går videre over grensen til den argentinske byen El Calafate der man får se den mektige isbreen Perito Moreno, med sine vakre naturomgivelser.

Fly videre til Ushuaia i Ildlandet, verdens sørligste by, der det blir togtur til verdens ende og en båttur på Beagle-kanalen.

Avslutningsvis besøkes Sør-Amerikas kulturhovedstad Buenos Aires, med alt den har å by på.

Varighet: 15 dager. Se reisedetaljer og program.

Priser

Priser per person i dobbeltrom. Flybilletter til Chile og fra Argentina er ikke inkludert.

Enkeltromstillegg: kr 6.500,-

Om prisklassen Comfort

 • 4-stjerners hoteller
 • Mest privat service, men noen utflukter i gruppe med andre reisende
 • Personlig tilrettelagt reiserute

Dette er vår anbefalte måte å reise på. Her er det lagt vekt på komfort både med tanke på reisetempo og standarden på hoteller. I Latin-Amerika må vi ofte opp på denne hotellstandarden for å få samme nivå for komfort og service man er vant med fra Europa.

Slik bestiller du drømmereisen
hos Latin Reiser:

 • Send oss en forespørsel

  Angi ønsket reisedato og bruk kommentarfeltet til å stille eventuelle spørsmål du måtte ha.

 • Få vårt reiseforslag

  Vi sender deg et helt uforpliktende reiseforslag med et pristilbud.

 • Tilpass reisen til dine ønsker

  Vi holder en aktiv dialog med deg og du kan gjøre tilpasninger ved behov.

 • Bekreft reisen og gled deg til en minnerik opplevelse

Reisedetaljer

Inkluderer:

 • 14 netter på 4 stjerners hoteller med frokost
 • 4 måltider
 • Transport i henhold til program
 • Inngangsbilletter til besøkte steder
 • Profesjonelle engelsktalende guider
 • Personlig assistanse underveis

Inkluderer ikke:

 • Internasjonal flybillett
 • Flybilletter Buenos Aires – Punta Arenas, Calafate – Ushuaia – Buenos Aires (Ca. USD 300-400 per person)
 • Øvrige måltider
 • Drikke til måltider
 • Tips

Spesialinformasjon om turen:

 • Prisen på turen er basert på minst 2 personer som reiser sammen, og som deler rom. Dersom det er en litt større gruppe som reiser sammen, kan pris reduseres noe.
 • Turen er for alle aldre
 • Turen er et forslag slik vi mener du best kan oppleve begge sider av Patagonia og hovedstedene i begge landene.
 • Reisen er best å gjennomføre i argentinsk sommerhalvår (oktober-april)
 • Reisen holder en god hotell-standard slik nordmenn er vant til, uten at det er luksus.

Reiserute:

Reisekart Argentina-Chile med Patagonia - Latin Reiser

Slik utarter reisen seg:

 • Din private guide møter deg på flyplass, følger deg til hotell og gir deg all informasjon.
 • Oppfølging underveis slik at ditt reisefølge kommer til steder du skal besøke til riktig tid.
 • Du slipper å tenke selv og kan føle deg helt trygg.
 • Problemfritt i forhold til språk.
 • Det er ikke mye dyrere enn å reise med gruppe.

Reiseprogram

Dag 1: Ankomst Santiago

Vi ankommer Chiles hovedstad Santiago, og blir innkvartert på vårt hotell i byen. Santiago med sine Ca 6 millioner innbyggere er blandt Sør-Amerikas viktigste metropoler. Denne dagen kan man slappe av etter en lang flytur, og gjøre seg klar til neste dagers utflukter.

Dag 2: Bli kjent med Santiago

Denne dagen vil vi bli med på en rundtur i Chiles hovedstad Santiago, hvor vi besøker de viktigste bygningene, og blir kjent med Chiles historie og kultur. Chile er et av de mest moderne landene i sør-amerika, med høyest stabilitet og best økonomi. Man vil se at byen ikke står tilbake for mange av de sør-europeiske storbyene. Vi blir først med på en tur rundt det moderne finansstrøket av Santiago som ligger i Zona Alta, og deretter drar vi opp på «Cerro San Cristoba». Her får vi en vakker panoramautsikt over hele Santiago og områdene rundt. Deretter besøker vi den historiske delen av Santiago: Plaza de Armas, Katedralen, Rådhuset i Santiago og det nasjonale historiske museet. Turen avsluttes med et besøk på det store fiskemarkedet der det også finnes mange tradisjonelle sjømat-restauranter. Her spiser vi lunch, før vi blir fraktet tilbake til hotellet.

Dag 3: Valparaiso og Viña del Mar

Vi reiser ca 120 Km mot Stillehavet, og får se et variert landskap gjennom Curacavi-dalen og Casablanca dalen, som er kjent for å produsere vinen Sauvignon Blanc og andre. Her vil vi besøke en vingård, og det blir muligheter for prøvesmaking. Vi blir også med gjennom Valparaiso der de fargerike husene er festet til fjellsiden. Vi vil også se de viktigste attraksjonene i byen. Turen fortsetter til Viña del Mar, kjent som hage-byen. Her kan vi se blomsterklokken og ”El Casino de Juegos y Reñaca”. Det vil også bli lunch-stopp (lunch ikke inkludert), og etterpå spasere en liten tur på stranda. På vei tilbake til Santiago stopper vi ved ”La Quinta Vergara”, som er kjent for sin internasjonale sangfestival. Turen ender ved hotellet i Santiago.

Dag 4: Fly til Patagonia

Vi tar et morgenfly til Chiles sørligste by, Punta Arenas. Byen er den viktigste i den chilenske delen av Patagonia. Vi får en omvisning i byen før vi reiser videre med buss til den tradisjonelle fiskebyen Puerto Natales. Byen ligger vakkert til blant fjorder og fjell i det patagoniske landskapet. Vi innkvarteres på vårt hotell.

Dag 5: Puerto Natales og Torres de Paine

Vi blir med på en heldagsutflukt gjennom det fantastiske landskapet i nasjonalparken Torres de Paine. Her kan vi se Guanacos og Vicuñas løpe fritt i naturen. Vi får se mange brevann, snøkledte fjelltopper og fossefall. Her kan man nyte Patagonia i sin fulle prakt. På ettermiddagen reiser vi tilbake til vårt hotell i Puerto Natales

Dag 6: Fridag i Puerto Natales

Denne dagen kan benyttes til egne aktiviteter i eller rundt Puerto Natales. Personell på stedet kan foreslå utflukter.

Dag 7: Transport til Calafate

Vi drar fra Puerto Natales og videre over grensen til byen Calafate på den argentinske siden av Patagonia. Vi blir innkvartert på vårt hotell i byen, og kan titte oss rundt i de sjarmerende naturomgivelsene.

Dag 8: Calafate og Perito Moreno

Vi reiser tidlig på morgenen mot isbreen Perito Moreno, den eneste i verden i konstant bevegelse. Underveis på den 80 km lange turen får vi flott utsikt over det mektige fjellområdet, langs sørsiden av innsjøen Rico. Vi krysser flere elver og innsjøer før vi kommer frem til nasjonalparken. Vi blir med på en rundreise i det majestetiske landskapet og vi får se isbreen i all sin prakt. På ettermiddagen reiser vi tilbake til Calafate.

Dag 9: Ushuaia – Ildlandet

Vi blir transportert til flyplassen, og flyr til verdens sørligste by, Ushuaia, som ligger i Ildlandet. Vi blir hentet på flyplassen og transportert til vårt hotel. På ettermiddagen blir vi med på en båttur på Beagle-kanalen der vi kan få flott utsikt over de vakre naturomgivelsene. Vi vil også se de mange fugleartene, samt pingviner og sjøløver.

Dag 10: Ushuaia nasjonalpark og tog til verdens ende

Vi vil denne dagen besøke Ushuaia nasjonalpark som går for å være verdens sørligste reservat. Vi starter med en togtur gjennom det svært varierte landskapet med sin rike flora og fauna. Reisen kalles toget til verdens ende, og er verdens sørligste jernbanelinje. Ved endestasjonen blir vi hentet for å reise videre rundt i nasjonalparken. Stedene vi ser underveis er Susana-fjellet, den runde øya, innsjøen Roca, den grønne og sorte lagune. Det finnes også dyrarter som rev, hare og Guanaco som et av de 4 søramerikanske kameldyrene. Det finnes også en mengde fuglearter og sjødyr som havoter og sjøløver. På ettermiddagen reiser vi tilbake til vårt hotell i Ushuaia.

Dag 11: Fridag i ildlandet

Vi har hele dagen til å nyte Ushuaia og parkene i området på egenhånd. Man kan også bli med på forskjellige aktiviteter.

Dag 12: Fly til Buenos Aires

Vi tar et morgenfly til hovedstaden i Argentina, Buenos Aires. Vi blir fraktet til vårt hotell i sentrum og innkvarteres her. Ettermiddagen kan benyttes til egne aktivteter, og det er mye å se og gjøre i Sør-Amerikas kulturhovedstad, og et stort mangfold av restauranter.

Dag 13: Buenos Aires

Kjært barn har mange navn. Sør-Amerikas nest største by, Buenos Aires, kalles også «tangoens hjemby», «dronningen av La Plata» og «Sør-Amerikas Paris». Byen har et sterkt kunstnerisk og kulturelt preg med mye stolthet som tydelig gjenspeiles i befolkningen. Vi blir med på en guidet utflukt i Buenos Aires historiske sentrum. Her får vi sett noen av de koloniale bygningene, og blir kjent med Argentinas historie. Vi får se kongressen som blir kalt «Casa Rosada», byens katedral, Teatro Colon og andre viktige bygninger i de sentrale deler. Vi vil få se en av verdens bredeste avenyer med over 18 kjørefelter, og en obelisk som landemerke. Deretter vil vi besøke de bedre strøkene av Buenos Aires, blant annet Palermo og Recoleta. I Recoleta besøker vi gravplassen der landsmoderen Evita ligger gravlagt. Dagen avsluttes med et herlig lunchmåltid på en av de flotte restaurantene i bryggekomplekset «Puerto Madero»

Dag 14: Fotball og Tango

Denne dagen settes av til å oppleve det Argentina er mest kjent for, fotball og tango. Vi drar først til Tango-gatene i den tradisjonelle bydelen San Telmo, hvor denne typiske dansen lever i beste velgående. Deretter videre til den velkjente bydelen La Boca, der Argentinas største legende og symbol Maradona spilte sine første kamper. Vi får se stadion der det mest tradisjonsrike fotball-laget ”Boca Juniors” spiller sine kamper, og vi tar også en rundtur i denne livlige og fargerike bydelen. Til kvelds vil vi spise en bedre middag, og vi vil få en tango-oppvisning med profesjonelle dansere.

Dag 15: Hjemreise

Fritid i Buenos Aires frem til avreise. Transport til flyplass for hjemreise.