Vi i Latin Reiser er stolte av å være partner for andre reiseoperatører og reisebyråer som ønsker å tilby sine kunder reiser til Latin-Amerika.

Se mer i vår presentasjon av Latin Reiser som samarbeidspartner!


Samarbeidspartnere

Noen av våre samarbeidspartnere er Orkidéekspressen, Temareiser Fredrikstad og Reisecompagniet.

 

Vi stiller høye krav til kvalitet på alle våre reiser, og vi vet godt hvilken standard reisende nordmenn stiller til alt fra transport til hotell og måltider.

Dersom man bestiller en reise gjennom en lokaloperatør er det flere faktorer som ofte ikke blir tatt hensyn til. Det kan være alt fra hotellstandard, punktlighet og standard på transport, til kunnskapsnivå på guider og servicenivå.

Mange lokale operatører tar ikke hensyn til at det faktisk er viktig for mange å ha flere hotellnetter på et sted for at ikke reiserytmen blir for stressende. For mange grupper er standarden på måltidene ekstremt viktige.

Alt dette vil vi kvalitetssikre både på forhånd og under reisen.

Vi har lokalkunnskapen som trengs for å dekke alle behov de reisende måtte ha. For oss er det veldig viktig å gi ekte opplevelser av de ulike landene, og helst så variert som mulig. Vi søker alltid å oppnå en fin balansegang med komfort, det sosiale og store opplevelser.

Våre håndplukkede guider er nøye utvalgt gjennom mange års erfaring og gode tilbakemeldinger fra våre reisende. De er kunnskaprike, karismatiske og legger mye ære i å vise landet sitt fra sin beste side. Det er ofte guidene som avgjør om en reise blir en ekstraordinær opplevelse eller bare rundt gjennomsnittet.

Representerer du et reisebyrå og ønsker å vite mer om hva vi kan tilby dere?